СМЕЛОСТТА ДА БЪДЕШ

РАЗЛИЧНА

Само с Eldora твоята чанта носи твоите инициали. Подари си удоволствието да притежаваш нещо уникално и персонализирано специално за теб.

Бъди

различна

В свят, в който да бъдеш различен е все по-голямо предизвикателство, Eldora ти дава възможност да притежаваш уникален продукт, персонализиран специално за теб. Само с нас твоята чанта нови твоите инициали! 

Как поставяме

инициалите?

Използваме техниката "горещо щамповане" и специално предназначена за целта ръчна преса, за да изобразим твоите инициали на любимата ти Eldora.

Горещото щамповане е един от най-надеждните и изпитани методи за отпечатване върху естествена кожа. Ето защо нашият екип избира да работи именно по този начин. За целта използваме кирилица и букви с размери 11мм х 8мм. 

Поставането на инициали задължително ли е?


Не, инициалите не са задължителни. Те се поставят, само в случай, че ти пожелаеш това.
Поставянето на инициали таксува ли се допълнително?


Не, поставянето на инициали е включено в цената на чантата.
Къде се слагат инициалите?


Инициалите се позиционират в зависимост от модела и типа кожа на чантата, която си избрала. При различните модели, те се намират на различно място. В някои случаи, се поставят върху самата чанта, в други на отделен кожен елемен, изработен от същата кожа като съответната чанта.
Как ще изглеждат инициалите?


Изработваме инициалите както само с релеф, така и цвето - златни или сребърни. Обикновено, това е съобразено с металните елементи на съответния модел, освен, ако изришно не посочиш друго в описанието на поръчкта си.
Перманентни ли са инициалите?


Да, оптечатването на инициалите е перманентно и те не подлежат на промяна, след като веднъж бъдат поставени.

Вдъхнови се от

нашите клиенти

Избери 

твоята чанта