Условия за доставка

  1. Поръчай избраната от теб дамска чанта „ELDORA”.

  2. В случай, че всички данни са въведени правилно, ще получиш имейл за потвърждение на поръчката.

  3. Получи твоята дамска чанта „ELDORA” на посочения от теб адрес.

  4. Даваме ти право на  опцията „преглед“, за да се увериш, че това е подходящата чанта.

  5. След одобрение от твоя страна заплащаш посочената сума и чантата „ELDORA” става ТВОЯ.

 

Чантата се доставя на желания от теб адрес или офис на "Спиди" в рамките на 3-4 дни от деня на поръчката, тъй като екипът на „ELDORA” изработва твоите инициали ръчно. Заплащането на чантата е чрез наложен платеж, в момента в който вземеш поръчката.   Изпращаме всички продукти с опция "Преглед". В случай, че след прегледа, чантата не отговаря на твоите представи, можеш да я върнеш, като поемаш разноските по доставката.

Цена за доставката в цялата страна е 4 лв.

Условия за връщане и замяна

 

Според ЗЗП след получаване на поръчката имате право да върнете закупените стоки, ако те не са персонализирани продукти (няма поставени инициали) в срок от 14 календарни дни при спазване на условията

 

По чл. 52 ал. 1 и 2 от ЗЗП потребителите, пазарували от онлайн магазин ELDORA, имат право да се откажат от закупената стока в рамките на 14-дневен срок от получаването й.

 

 Условия:

Необходимо е върнатите продукти да са в оригиналните им опаковки, както и с приложените към тях етикети, аксесоари и фискални бонове за наложен платеж. Продуктите не трябва да имат следи от употреба или да са с нарушен търговски вид.

Разходите по връщането се покриват изцяло от клиента и се определят по актуалната ценова листа на куриерската фирма.

 Стъпки:

 

 

1. Свържи се с нас на имейл адрес info@eldorabags.com или на телефонен номер +359877752213

В случай, че избереш да се свържеш с нас чрез имейл, информацията, която ще ни е нужна са твоите три имена, номер на поръчката, както и мотивите ти за връщане на съответния продукт.

 

2. Попълни формуляра за връщане, който ще намериш прикачен по-долу. Важно е той да бъде попълнен внимателно, тъй като в него фигурира начина на възстановяване на сумата, която си заплатила за продуктите.

 

3. Попълненият формуляр опаковай заедно с продуките, които желаеш да върнеш и ги занеси в най-близкия офис на фирма “Спиди”.

Изпрати всичко на адрес: ПОЛУЧАТЕЛ - "Елдора 90" ЕООД, ТЕЛ.: +359877752213, АДРЕС: Офис на Спиди, гр. София Самоковско шосе 2л, ТЦ Боила

 

ВАЖНО: Разходите по връщането са изцяло за сметка на клиента и се определят по актуалната ценова листа на куриерската фирма.

 

4. Ако си изпълнила всички стъпки и върнатите продукти отговарят на горепосочениете условия, в срок от 14 дни след получаването им, ние ще ти възстановим пълната сума, която си заплатила. Изплащането на сумата се извършва по посочена от теб банкова сметка.